Vi välkomnar vår nya VD Jesper Johansson

Jesper Johansson har tagit över som VD för Talent Eye AB efter Tobias Porserud.

insights1+(1+av+1).jpg

JESPER SER FYLLD AV ENERGI FRAM EMOT DE NYA SATSNINGARNA
 

“Till att börja med vill jag rikta ett stort tack till min företrädare Tobias Porserud för sitt fantastiska arbete med Talent Eye. Under Tobias ledning har Talent Eye gått från idé till etablerad aktör.

Jag är tacksam för förtroendet och har privilegiet att vara omgiven av mycket kompetenta människor i organisationen. Med vårt utökade team har vi en spännande tid framför oss. Jag ser särskilt fram emot att vi nu utökar vår verksamhet på KTH, Handelshögskolan Stockholm och LiU med ännu ett lärosäte, Copenhagen Business School samt att vi fokuserar ytterligare på vårt alumninätverk av unga professionella.

Tillsammans med våra kunder kommer vi fortsätta att utveckla vårt erbjudande med målet att bli Nordens främsta Executive Search-företag av unga talanger."

- Jesper Johansson, ny VD Talent Eye AB från och med augusti 2018

 

TILLFÖRSIKT OCH EN REJÄL PORTION STOLTHET
 

"Det är med både tillförsikt och en rejäl portion stolthet jag önskar Jesper all lycka i sitt nya uppdrag. Jag har följt hur Jesper växt in i och utvecklat sina tidigare roller som deltidsanställd, Talent Advisor och senare Operativ chef, och jag är övertygad om att han kommer att fortsätta att utveckla Talent Eye som VD.

Stolt är jag också över vad våra kunder, talanger och vi tillsammans har åstadkommit; att vi visat att modiga företag och unga talanger - om de bara får chansen att lära känna varandra på djupet - utvecklar varandra och samhället."

- Tobias Porserud, VD Talent Eye AB 2013-2018

 

JESPER HAR ETT STORT AFFÄRSFOKUS OCH LEVER VÅRA VÄRDERINGAR
 

“Jag vill börja med att tacka Tobias för hans sju år som Affärsområdesansvarig och från 2013 VD för Talent Eye.  Detta är långt ifrån ett farväl. Tobias kommer att verka som såväl ägare som styrelseledamot. Tobias har med sitt ledarskap haft en mycket starkt förmåga att inspirera, han har fokuserat på hur Talent Eye kan bidra till samhället och genom att föra begåvade, drivna unga akademiker närmre framåtsträvande företag och organisationer. Han har naturligtvis varit instrumentell på resan dit vi har kommit idag. Varmt, varmt tack och lycka till med allt.

Samtidigt vill jag önska Jesper varmt välkommen som ny VD för Talent Eye. Jesper har redan varit verksam i Talent Eye i tre år och nu senast som COO. Jesper har en starkt affärsmässig ådra och med Jesper vid rodret kommer vi ytterligare att flytta fram våra positioner i leveranskvalitet och snabbhet. Jesper lever våra värderingar familj, generositet, vilja och glädje. Det är med glädje jag ser fram emot nästa fas i Talent Eyes liv med fokus på och till gagn för kunder, kandidater och alla Talent Eye:are.”

- Monika Elling, Styrelseordförande Talent Eye AB.