Integritetspolicy

FÖR OSS ÄR DET VIKTIGT ATT DU KÄNNER DIG TRYGG NÄR DU LÄMNAR DINA PERSONUPPGIFTER TILL OSS. 

Hej kompis!

Vi vet att du antagligen vet, men personuppgiftslagen har ersatts med EU:s nya dataskyddsförordning, General Data Protection Regulation, även kallad GDPR. Vi på Talent Eye vill precis som många andra företag försäkra dig om att vi hanterar dina personuppgifter med tillhörande rättigheter i enlighet med den nya lagen.

Vi behandlar personuppgifter som lämnas frivilligt av dig, samt offentliga uppgifter, såsom kontaktuppgifter, CV, intresseområden och intervjuanteckningar. Dina personuppgifter kommer enbart att användas av oss på Talent Eye i syfte att identifiera karriärmöjligheter som specifikt passar dig. Utvalda personuppgifter kan även komma att lämnas till tredje part, d.v.s. våra kunder, i samband med eventuell intervju hos dem.

Vi har för avsikt att lagra dina personuppgifter i ett karriärslångt perspektiv. Du kan när som helst begära ut dina personuppgifter från vårt system. Vill du även få tillgång till, flytta, ändra, begränsa, invända mot eller radera information, hjälper vi gärna till med det.

För att skydda dina personuppgifter vidtar vi tekniska och organisatoriska åtgärder, där behandlingen sker på rättslig grund i form av avtal, samtycke eller intresseavvägning. Skulle en situation mot förmodan uppstå där du inte är nöjd med vår behandling av dina personuppgifter, har du rätt att lämna klagomål till Datainspektionen.

Vid frågor om vår policy, eller om du önskar utnyttja dina rättigheter, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@talenteye.se.  

Vi ser fram emot att få hjälpa dig till nya möjligheter!

Bästa hälsningar,
Team Talent Eye

Namn *
Namn
Godkänn *